Lieve familie en vrienden,
Zoals jullie weten voetbal ik met veel plezier bij ADO Den Haag Vrouwen. Ondanks dat het vrouwenvoetbal in de lift zit, vraagt het spelen en trainen op een hoog niveau naast lichamelijke inspanning ook een financiële inspanning.
Komend Paasweekend krijg ik de mogelijkheid om deel te nemen aan een prestigieus internationaal voetbaltoernooi in Madrid. Onder andere FC Barcelona, Real Madrid, Olympique Lyon en Atletico Madrid strijden hier voor de winst. De jeugdopleiding van ADO Den Haag Vrouwen wil hier heel graag aan deelnemen, voor mij is dat een droom die kan uitkomen. Om dit mogelijk te maken is er vanuit ADO Den Haag Vrouwen een ‘hoodie-actie’ opgezet.
Als je mijn persoonlijke sponsor wilt worden, dan wordt jouw naam achter op mijn hoodie geplaatst. Zo is jouw naam tijdens het toernooi zichtbaar en ben jij voor mij ook een beetje aanwezig bij het toernooi.
Er is plek voor 50 namen. Elk nummer komt overeen met een sponsorbedrag (d.w.z. nummer 1 = € 1,- nummer 21 = € 21,- enz.). Als je wilt doneren, kies dan het nummer van het gewenste bedrag. Achter elk nummer is plek voor 1 naam.
Je kunt jouw gegevens hieronder achterlaten. Ik zal later een tikkie sturen om jouw gift te ontvangen en zorg ervoor dat jouw naam op de hoodie komt te staan.
Je kunt als bedrijf ook een bijdrage leveren. We hebben aan de voorkant van de hoodie plek voor 4 bedrijfslogo’s. Wees er dus snel bij, want vol is vol. Jouw logo plaatsen ter grootte van 100x70mm kost € 300 (vrijgesteld van btw). Scroll op deze pagina naar beneden om de informatie voor bedrijfssponsoren in te vullen. Ik zorg voor een factuur en zorg er tevens voor dat jouw bedrijfslogo netjes op de hoodie komt te staan.
Ik ben superblij als je mij en mijn team wilt helpen deze droom waar te maken.
Heel erg bedankt!

Fleur.